Melonsnus

Här hittar du allt melonsnus från några av våra många varumärken, bland annat från Jakobssons och Swave. Snus med smak av melon finns i olika snustyper, format och styrkor. Melonsmaken på snus finns hos oss i kombination med andra smaker. Oavsett om det är melonsnus eller annat snus du handlar hos oss på Swedish Match, så levereras produkterna snabbt på 1–3 dagar med fri frakt. Vi levererar snuset minst fem veckor innan bäst-före-datumet.

Visa mer
Utvalda kategorier
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 6 av 6 produkter

Melon i snus

Melon är en frukt, eller närmare bestämt en gurkväxt, som finns i olika varianter, såsom vattenmelon, honungsmelon, nätmelon och cantaloupmelon. De har olika färger på såväl ut- som insida, växer sig olika stora och smakar olika mycket sött. Melon som smaksättning i snus kombineras med päron hos Swedish Match produkter.

Vattenmelonsnus och melonsnus i Swedish Match sortiment

Smaksatt snus med smak av melon är en av alla de sorters snus med fruktsmak som finns. Melonsnus erbjuder några av våra varumärken, däribland Jakobssons.

Melonsnuset från Jakobssons finns i olika varianter och format. Ena varianten är en Original Portion i formatet Large Portion och den andra varianten är en White Portion som både finns i formatet Slim, även kallat slimsnus, samt Mini, även kallat minisnus. Samtliga säljs som ett starkt snus i styrkan Strong.

Gemensamt för Jakobssons produktsortiment med melonsnus, inom vilka produkterna Jakobsson's Melon Original Large, Jakobsson's Melon White Slim och Jakobsson's Melon White Mini ingår, är att de har smak av melon och inslag av päron och sötma.