Vitt snus med lakritssmak

Hos oss hittar du tobaksfritt vitt snus med smak av lakrits och tillhörande komplementssmaker från bland annat ZYN och XR Free From Tobacco. När du köper lakritssnus från oss på Swedish Match får du alltid fri frakt och en rad olika fraktalternativ att välja mellan. Du handlar snabbt, tryggt och smidigt online och vi levererar till hela Sverige på 1-3 dagar.

Visa mer
Utvalda kategorier
Lakrits Mixpaket
Visar 4 av 4 produkter

Tobaksfritt vitt snus med smak av lakrits

Allt vårt tobaksfria vita snus med smak av lakrits hittar du på den här sidan, från varumärken som ZYN och XR (Free From Tobacco). Lakrits kombineras vanligtvis med en eller flera andra smaker, vilka inom vårt sortiment ofta är en eller flera kombinationer av: viol, salmiak, rosenblad, salvia, sötlakrits, frukt, lakritsrot, ädelträ och bergamott.

Vitt snus med smak av lakrits

På swedishmatch.se hittar du vitt snus (nikotinpåsar) med smak av lakrits i Slim format. Till skillnad från vårt lakritssnus så innehåller nikotinpåsarna med lakritssmak ingen tobak.

Styrkorna för det vita snuset med smak av lakrits finns i normalstark styrka. Dessa har två pluppar, vilka är visuellt synliga på dosan. Plupparna sträcker sig oftast från 1 till 4, vilket ger indikation på hur stark produkten är. Plupp 1 är svagast och 4 starkast.

Vitt snus som finns i lakritssmak är

ZYN Violet Licorice Slim Normal, som har smak av lakrits, viol och salmiak samt en syrlig sälta. Detta är en långsmal helvit prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet i styrka 2, det vill säga 2 pluppar.

XR Free From Tobacco Nicotine Pouches, som har en tobaksnära smak med inslag av torkad frukt, lakritsrot, ädelträ och bergamott. Detta är en prilla i Slim format i normal styrka.