Nikotinfritt snus från Onico

Utvalda kategorier
Onico Mint Pure White Slim

Onico Mint Pure White Slim

Smak av pepparmint, samt aningen eukalyptus och vanilj.
Onico Lakrits White Portion

Onico Lakrits White Portion

Smak av lakritsrot och salmiak, samt aningen torkade fikon.
Onico Peppermint White Portion

Onico Peppermint White Portion

Smak av pepparmint, samt aningen vanilj.
Onico White Portion

Onico White Portion

Smak av bergamott, samt aningen gröna örter.
Onico White Mini

Onico White Mini

Smak av bergamott, samt aningen gröna örter.
Onico Mixpaket

Onico Mixpaket

Fem olika nikotin- och tobaksfria snussorter från Onico.
Visar 6 av 6 produkter
card logo

Vad innehåller Onico?

Onico är ett varumärke som erbjuder snus som är både tobak- och nikotinfritt. Produkterna innehåller främst vatten, växtfibrer, smakaromer och salt. Utöver det tillkommer ingredienser vars syfte är att bevara fukt, förlänga hållbarheten och reglera surheten.

Onico – nikotinfritt snus i olika format

Samtliga sorter kommer i White Portion och majoriteten är i formatet Large. I Onicos sortiment finns även Mini, en liten och diskret påse, samt Slim som är mer långsmala portioner.

Lägst fukthalt har slimformatet. Där ligger fukthalten på 36,5%. Övriga varianter i sortimentet har ungefär 43,5% i fukthalt. Portionssnuset väger antingen 0,5, 0,8 eller 1 gram beroende på format och dosorna innehåller antingen 20, 24 eller 26 prillor. 

Onico – smaker

Onico består av vegetabiliska fibrer som är kryddade med smaker så som bergamottlakrits och mint. Samtliga Onico-sorter har också en tobaksliknande smak med ljus karaktär i grunden. Prillorna från Onico är torra på ytan och har ett fuktigt innehåll, vilket ger en låg rinnighet och en varaktig smakrelease.

Onicos olika produkter

Onicos pris

Onicos pris per dosa varierar beroende på hur många dosor som beställs. På swedishmatch.se kan du antingen beställa styckdosor, 10-pack, 30-pack eller 50-pack. När du beställer hos Swedish Match får du alltid fri frakt och snabba leveranser och det går även att prenumerera på snus. Vid prenumeration tillkommer inga kostnader för själva prenumerationen och Onicos pris per dosa är detsamma.