Violsnus

Här hittar du allt vårt violsnus, både med och utan tobak. Snus med violsmak erbjuds av flera olika varumärken hos Swedish Match. Violsnusets format och smakkombinationer varierar mellan de olika sorterna, men en vanligt förekommande smakkombination är viol tillsammans med lakritssmak. Hos oss får du alltid fri frakt och snabba leveranser av färskt snus.

Visa mer
Utvalda kategorier
Kronan Lössnus
Styrka:
ONE Lila White Portion
Styrka:
Kronan Vit Portion
Styrka:
ONE Mixpaket
Styrka:
Visar 7 av 7 produkter

Vårt utbud av snus med violsmak

Bland Swedish Match utbud av snus med violsmak finns varumärken som ONE och Kronan. Vissa sorter har en tydligare violsmak medan andra endast har inslag av viol. Violsmaken kombineras ofta med smak av lakrits/salmiak.

Violsnus finns i Original Portion, White Portion och som lössnus. Det finns snus med violsmak i styrkan Normal, Strong och Extra Strong, samt i formaten Large och Slim. Majoriteten av sorterna kommer från Kronan, vars smak främst är tobaksnära, och den vanligast förekommande storleken på portionssnus bland allt violsnus är Large Portion. Nikotinpåsar med violsmak finns hos varumärkena ZYN och Swave. Dessa produkter heter Swave Aviation Slim Strong och ZYN Violet Licorice Slim Normal

Några exempel på violsnus i vårt sortiment är: