Violsnus

Här hittar du allt violsnus från några av våra många varumärken, bland annat från ONE och Kronan. Snus med smak av viol finns i olika snustyper, format och styrkor och violsmaken på snus kommer ofta i kombination med andra smaker. Oavsett om det är violsnus eller annat snus du handlar hos oss på Swedish Match, så ska det alltid gå snabbt, enkelt och smidigt att få din order. Vi levererar snuset till hela Sverige på 1–3 dagar.

Visa mer
Utvalda kategorier
Kronan Lössnus
Styrka:
Kronan Vit Portion
Styrka:
ONE Mixpaket
Styrka:
Visar 7 av 7 produkter

Swedish Match sortiment av violsnus

Smaksatt snus med smak av viol är en av alla olika smaker som finns på Swedish Match. Violsnus erbjuds av några av våra varumärken, däribland ONE och Kronan. Tobaksfritt violsnus finns i produktsortimentet från ZYN.

Violsnuset från ONE heter ONE Lila White Portion och är av typen White Portion och säljs som ett starkt snus i formatet Large Portion.

Kronan har snus med violsmak i form av produkterna Kronan Original Portion och Kronan Vit Portion, som utöver viol också har citrus och lite gröna örter i smakprofilen. Kronan Original Portion är av typen Original Portion och Kronan Vit Portion är av typen i White Portion. Båda är ett normalstarkt snus formatet Large.