Swedish Match Store Nordby

Några kilometer norr om Strömstad, i Nordby shoppingcenter ligger Swedish Match Store Nordby. I butiken jobbar ett gäng snusexperter som kan det mesta om tobak, snus och dess historia. Här finns ett brett sortiment av snusprodukter från Swedish Match och snus som tillverkats för ungefär en vecka sedan. I vårt snuslabb kan du med hjälp av en snusexpert blanda din egen dosa portionssnus eller lössnus samt delta i en snuskurs. Du kan även köpa kaffe i butiken.

Hitta hit

Öppettider

https://www.swedishmatch.se/49d3bf/globalassets/swedish-match-stores/stromstad/1024x768-stromstad-bild1content.jpg

Nytillverkat snus & espressobar

I butiken finns ett brett sortiment av snusprodukter från Swedish Match. Här kan alla som vill lära sig mer om snus ta del av information om varumärken som General, Ettan och Göteborgs Rapé. Du kan även köpa snus som tillverkats för ungefär en vecka sedan och dricka en kopp kaffe i vår espressobar.

https://www.swedishmatch.se/49d3be/globalassets/swedish-match-stores/stromstad/1024x768-stromstad-_0002_dsc_7678.jpg

Blanda eget snus i vårt snuslabb

Med hjälp av en snusexpert kan du i snuslabbet blanda och smaksätta ditt eget portionssnus eller lössnus.  Här lär vi dig även mer kring vår tillverkningsprocess, från frö till dosa, med allt som ligger bakom en färdig dosa snus.

https://www.swedishmatch.se/49d3bd/globalassets/swedish-match-stores/stromstad/1024x768-stromstad-_0001_dsc_7976.jpg

Kurser om snus

I butiken kan du delta i en snuskurs som hålls av en snusexpert. Då fördjupar vi oss i snusets historia, tobaken, vår tillverkningsprocess och hur våra olika snussorter smakar. Avslutningsvis får du använda dina nya kunskaper och smaksätta tre dosor lössnus som du tar med dig hem. Snuskursen tar cirka 2 timmar beroende på antal deltagare. Ovan kan du skicka en bokningsförfrågan, men det går även bra att boka på plats i butik eller via telefon eller mail. Åldersgränsen för att delta i snuskursen är 18 år.

https://www.swedishmatch.se/49d3b4/globalassets/swedish-match-stores/stromstad/ersattningsbild_1024x768.jpg

Välkommen hit

För aktuella datum för aktiviteter, hör av dig till oss eller besök oss i Nordby shoppingcenter och boka på plats. Öppettider och kontaktuppgifter hittar du ovan. För att handla i butiken måste du ha fyllt 18 år och kunna visa upp giltig ID-handling.

Swedish Match hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Information om personuppgifter - Swedish Match Stores.

Hämta ut färskt snus i Swedish Match Store Nordby

I Swedish Match Store Nordby kan du köpa snus som tillverkades för ungefär sju dagar sedan. Boka din snussort här nedanför och hämta ut den i butiken inom kort. Mer information kommer till den mailadress du anger i nästa steg.

Boka färskt snus
Vecka 24
Det finns ännu inget färskt snus att boka den här veckan.