Mintsnus

Mintsnus finns i olika typer av format, styrkor och smakkombinationer. Snus med mintsmak kombineras ofta med andra smaker, så som sötma eller syra för att balansera upp friskheten. Guava, melon, cola, gurka, lime, tobaksnära smaker är andra förekommande komplementssmaker till mintsmaken.  

När du köper mintsnus från Swedish Match får du alltid fri frakt och en rad olika fraktalternativ att välja mellan. Du handlar snabbt, tryggt och smidigt online och vi levererar till hela Sverige på 1-3 dagar.

Visa mer
Utvalda kategorier
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 26 av 26 produkter

Snus med mintsmak

Vi har runt 30 olika produkter snus och nikotinpåsar som har mintsmak, dessa finns i en rad varierande format och styrkor.

Formaten som har snus med mintsmak är Large Portion, Slim Portion, Super Slim Portion och Mini Portion. Mintsnuset finns i styrkorna: Normal, Strong (Starkt snus), Extra Strong och Super Strong.

Varumärkena Nick & Johnny, G.3, Jakobssons, R42, Chainsaw och Kapten erbjuder starkare snussorter med mintsmak. Catch och XR erbjuder mintsnus med en normal styrka på runt 0,8% och i formaten Mini, Slim och Large.

Milt snus med mintsmak

Den mildaste produkten med smak av mint är Kapten Mint Vit Mini från varumärket Kapten. Utöver smaken av mint har snuset en tydlig tobakssmak och de små prillorna är av typen White Portion och formatet Mini. Snusets portioner är i övrigt torra på ytan och fuktiga inuti. Detta ger en långvarig smakrelease.

Normalstarkt mintsnus

Vårt normalstarka mintsnus erbjuds av ett tiotal varumärken och i formaten Super Slim, Slim, Mini och Large. De flesta sorterna är White Portion, följt av Original Portion.

Inom vårt sortiment med normalstarkt mintsnus hittar du produkter som:

Starkare snus med mintsmak

Precis som för våra normalstarka produkter, så finns vårt starkare snus med mintsmak hos ett tiotal olika varumärken. Både White- och Original Portion och i formaten Super Slim, Slim, Mini och Large.

Starkare snussorter med mintsmak:

Nikotinfritt snus med mintsmak

Snus med mintsmak finns också i två nikotinfria alternativ från varumärkena Onico och Qvitt. Bland vårt sortiment är lössnus den enda snustypen som inte har produkter med mintsmak. 

Nikotinfria produkter med smak av mint: