Alla snusformat

Här hittar du hela Swedish Match sortiment av snus i samtliga format; Large, Slim, Super Slim och Mini Portion. Våra format finns i olika styrkor, smaker och typer och i sortimentet hittas snus från varumärken som General, Ettan, Grov och Göteborgs Rapé. På swedishmatch.se har du dessutom alltid fri frakt och snabb leverans av snus från Senaste Produktionen (snus som tillverkades för max 10 dagar sedan).

Large Portion är vårt största format, det tar alltså upp större yta under läppen jämfört med våra andra, mindre format. Detta snus paketeras i stora prillor och innehåller normalt mellan 0,65–1,1 gram snus. Formatet Large återfinns hos varumärken som General, Ettan och Göteborgs Rapé, samt i flera olika smaker och styrkor. Den vanligaste typen är White Portion, följt av Original Portion.

Utmärkande för Slim Portion är den smalare och mer diskreta utformningen. Vikten per prilla är i spannet 0,7–0,9 gram och varumärken som har produkter i formatet Slim Portion är exempelvis XR, G.3 och The Lab. Majoriteten av produkterna är i White Portion och några är i Original Portion. 

Produkterna i kategorin Super Slim är ännu smalare och mer diskreta än Slim Portion. Formatet fokuserar på passform och en prilla i detta format väger ca 0,5 gram per styck. Produkter i Super Slim kommer till exempel från varumärket G.3.   

Mini Portion är vårt minsta format. Dessa finns i Dry, Original Portion och White – i styrkorna Low, Normal och Strong. Varumärken som Catch, Offroad, Kapten och Jakobssons erbjuder dessa produkter.