Minisnus

Här hittar du allt snus från Swedish Match inom formatet mini. Mini är särskilt framtaget för att ge snusare en diskret passform under läppen. Det är ett format som inte syns lika mycket som largesnus, men fortfarande levererar smak och nikotin på ett liknande sätt. Här kan du köpa mini portion från många av Swedish Match olika varumärken. Bland annat Catch, General och Göteborgs Rapé.

Allt snus från swedishmatch.se levereras minst sju veckor innan bäst-före-datumet och med gratis frakt.

Visa mer
Utvalda kategorier
General White Mini
Styrka:
General Original Mini
Styrka:
Catch Licorice Mini
Styrka:
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 15 av 15 produkter

Vad klassas som en Mini Portionssnus eller Miniprilla?

Minisnus, även kallat miniprilla, är en variant på snus som är mindre till storleken om man jämför med slim och large. Det lilla portionssnuset finns både i original och white, olika nikotinstyrkor och många olika smaker. Men det som alltid gäller för mini portion är just att de väger minst när man jämför med andra snusformat. Mini portionssnus innehåller ca 0,4 gram snus, men kan dock väga både mer och mindre. Allt från 0,3 till 0,5 gram innehåll är vanligt på snusmarknaden.

Mini Portionssnus & Miniprillor i Swedish Match sortiment

Hos Swedish Match hittar du ett brett sortiment av mini portion. Här kan du köpa minisnus från många av våra varumärken. Bland annat CatchGöteborgs RapéOnicoJakobsson’sGeneral och Offroad. Nikotinfritt minisnus finns från varumärket Qvitt och tobaksfria miniportioner finns från ZYN.

Minisnus med låg nikotinhalt i olika smaker

Nikotinhalterna på mini sträcker sig från 0,4 % till 1,5 % och däremellan finns det en rad olika styrkor. Smakerna på mini går från tobaksnära, till kaffe, citrus, frukt, lakrits, bergamott och mint.

I vårt sortiment med minisnus hittar du miniprillor som har låg nikotinhalt jämfört med normalstarka nikotinpåsar och normalstarkt snus. ZYN och VOLT, som är två varumärken under kategorin nikotinpåsar finns i styrkorna 1-5, där 1 är lägst och 5 är starkast. ZYN Spearmint Mini Dry Low har styrka 1 av 5, 0,4% i nikotinhalt, 2% i fukthalt, samt 1,5 mg nikotin per prilla. VOLT Red Swirl Mini Low har också styrka 1 av 5 och kommer med 0,57% i nikotinhalt, en högre fukthalt på 48% och 3 mg nikotin per prilla. Styrkan 1 visualiseras på dosorna i form av en ifylld prick.