Nyheter – Nytt Snus från Swedish Match

På den här snussidan kan du köpa de allra senaste nyheterna från Swedish Match snussortiment. Nya produkter från varumärken som General, Göteborgs Rapé, Ettan och Kaliber. Allt snus levereras på 1-3 dagar, minst sju veckor innan bäst-före-datumet.

På swedishmatch.se har du dessutom alltid fri frakt och snabb leverans till hela landet.

Visa mer
Utvalda kategorier
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 6 av 6 produkter

Snussidan med våra nya snussorter

På denna snussida samlas alla Swedish Match nya snussorter. För den som är intresserad av att prova snus som är nytt på marknaden. Med tiden plockas sedan produkter bort från denna snussida, då de inte längre anses vara nyheter. Efter ett par månader hittas då produkterna i de andra produktlistningarna på vår hemsida, så länge de inte är en Limited Edition-produkter som sålt slut.

Här finns både portionssnus och lössnus. Det finns två olika sorters portionssnus med tobak och det är White portionssnus och Original portionssnus. Utöver det kommer portionssnuset i storlekarna Large PortionSlim PortionSuper Slim Portion och Minisnus. Både portionssnuset och lössnuset finns i olika styrkor, så bland våra nyheter kan det både finnas normalstarkt snusstarkt snusextra starkt snus och det starkaste snuset.

På den här snussidan finns det även nya nikotinpåsar, för den som vill prova snus utan tobak. Nikotinpåsar är ett tobaksfritt, vitt snus som precis som portionssnuset och lössnuset finns i olika styrkor och format. Hos oss finner du både normalstarkt vitt tobaksfritt snus och starkt vitt tobaksfritt snus.  
     
Vi har också ett stort sortiment av nikotinfritt snus från varumärkena Onico och Qvitt, för den som vill prova snus utan både nikotin och tobak.