Snus med fruktsmak

Här hittar du hela Swedish Match sortiment av snus med fruktig smak. Både söta och syrliga inslag av frukt och bär – bland annat med toner av melon, äpple, persika, vilda bär och hjortron. Nikotinhalterna i dessa snussorter sträcker sig från normal till super strong och fruktsnuset levereras i de flesta av våra format. Köp ditt snus med fruktsmak online, från varumärken så som ONE, Jakobsson’s och Göteborgs Rapé. Du har dessutom alltid fri frakt på alla ordrar och snabb leverans på 1-3 dagar.

Visa mer
Utvalda kategorier
Lös Mixpaket No 1
ONE Röd White Portion
Styrka:
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
ONE Mixpaket
Styrka:
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 19 av 19 produkter

Swedish Match sortiment av snus med fruktsmak

Det finns många olika snussorter med söt smak och på den här sidan kan du se hela Swedish Match utbud där frukt och bär är i fokus. Snus med fruktsmak finns även i en rad olika styrkor och nikotinhalter. Normal styrka från Göteborgs Rapé och varianter med smak av både hjortron och lingon. Stark fruktsnus från gotländska Jakobsson’s med smak av både melon och cola. Extra starka snussorter från G.3 med smak av till exempel tropisk frukt.

Swedish Match format på fruktsnus

När det kommer till formaten finns fruktsnus i många olika varianter och storlekar. Antingen mini, med diskret passform som inte syns så mycket under läppen. Slim, med långsmala portioner som optimerats för att sitta bekvämt. Eller stora largeportioner, i både original och white.

När du handlar snus med smak av frukt från Swedish Match har du alltid fri frakt och snabb leverans. Ditt snus levereras till hela Sverige på 1-3 dagar och du har en rad olika fraktsätt att välja mellan. När ordern kommer ska ditt fruktsnus dessutom ha ett bäst-före-datum med minst fem veckor kvar.