Nikotinfritt snus

Här hittar du nikotinfritt snus utan tobak från Swedish Match och Gotlandssnus. Varumärkena Onico och Qvitt är för dig som vill undvika nikotin och tobak, men uppskattar upplevelsen av en prilla.

Hos oss kan du beställa nikotinfritt snus med fri frakt och snabb leverans till hela Sverige.

Visa mer
Utvalda kategorier
Onico White Portion
Onico White Mini
Onico Lakrits White Portion
Onico Mint Pure White Slim
Qvitt Salmiak
Qvitt Wildmint
Qvitt Salmiak Mini
Qvitt Original
Onico Mixpaket
Visar 10 av 10 produkter

Nikotinfritt snus i flera smaker

Nikotinfritt snus finns i flera olika smaker, så som mintsmaklakritssmakbergamottsmak och tobakssmak. Onicos nikotinfria snus finns i smakerna bergamott, lakrits och pepparmint. Qvitt finns i smakerna original, salmiak och wildmint. Det finns även färdiga mixpaket för respektive varumärke, Onico Mixpaket och Qvitt Mixpaket, som innefattar en dosa av varje sort.

Nikotinfritt snus i Mini, Slim och Large Portion

Nikotinfritt snus i Mini Portion erbjuder båda varumärkena. Nikotinfritt minisnus är en mindre portionspåse på 0,35–05 gram, som är torr på ytan och har ett fuktigt innehåll. Nikotinfritt snus i Mini från Onico har en tobaksliknande smak, medan Qvitt har salmiaksmak. Fukthalten för dessa miniportioner ligger på 40–43,3%.

Slimformat erbjuder endast Onico och det är en långsmal prilla på 0,8 gram. Dessa är likt Mini torra på ytan och har ett fuktigt innehåll, men fukthalten är något lägre och ligger på 36,5%.

Large är det vanligast förekommande formatet bland vårt nikotinfria snus. Det är en stor prilla som antingen kan vara torr eller fuktig på ytan. En Large-prilla väger mellan 0,8 och 1 gram, vilket är ungefär dubbelt så stort som Mini.

Nikotin och tobaksfritt snus innehåll

Nikotin och tobaksfritt snus innehåller flera ingredienser som även finns i traditionellt snus. Nikotin och tobak är däremot inget som finns med i ingredienslistan, vilket framgår i denna produktkategoris namn. I nikotin och tobaksfritt snus finns framför allt vatten, växtfibrer, aromer, salt, fukthetsbevarande medel, surhetsreglerande medel och konserveringsmedel. Qvitt, som tillverkas av Gotlandssnus, innehåller även grönt te, flour och växtfibrer från morot. Något som inte bör förväxlas med nikotinfritt snus är nikotinpåsar, som ibland kallas tobaksfritt snus, eftersom de innehåller nikotin.

Nikotinfri snus utan tobak hos Swedish Match

Nikotinfritt snus utan tobak kan du köpa direkt på Swedishmatch.se, men du kan också starta en prenumeration hos oss. Med en prenumeration på nikotinfritt snus utan tobak väljer du själv vilka sorter du önskar få hem, samt hur ofta. Alternativen för leveransfrekvens är leverans varje, varannan, var tredje eller var fjärde vecka och paketet levereras med fri frakt hem till din dörr. Vid beställning hos oss levereras alltid färskt snus snabbt på 1­–3 dagar med gratis frakt.

Våra olika produkter inom kategorin nikotinfri snus