Super Strong – Starkaste vita snuset

Här hittar du det starkaste vita snuset – Super Strong. Detta tobaksfria, vita snus finns i formaten Mini Dry och Slim. Styrkan är 5/5, motsvarande 5 pluppar, och nikotinpåsarna finns i fyra olika smaker: äpple, frukt & bär, citrus och mintsmak. Dessa produkter kommer från varumärkena ZYN och VOLT och alla produkter levereras i diskreta portioner.

Alla produkter från swedishmatch.se är färska och levereras snabbt med gratis frakt. Du kan dessutom prenumerera på det starkaste tobaksfria vita snuset och välja mellan en rad olika fraktalternativ i kassan.

Visa mer
Utvalda kategorier
Visar 6 av 6 produkter

Starkaste vita snuset

Styrkorna på våra nikotinpåsar går från skala 1–4 och 1-5, där styrka 1 har lägst nikotinhalt och styrka 5 har högst nikotinhalt. Alla produkter som listas på denna sida är det starkaste vita snuset som går att köpa hos oss.

Starkaste tobaksfria vita snuset med mintsmak

Nikotinpåsar med mintsmak inom Super Strong finns i produkterna ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong och VOLT Deep Freeze Slim Super Strong. ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong har smak av kylande mentol med inslag av pepparmint och är i Mini Dry format. Produkten innehåller 9 mg nikotin per portion och har en nikotinhalt på 1,55%.

VOLT Deep Freeze Slim Super Strong är i slimformat och har en kylande smak av eukalyptus och mentol. Produkten innehåller 11 mg nikotin per portion och har en nikotinhalt på 1,55%.

Starkaste tobaksfria vita snuset med citrussmak

Nikotinpåsar med citrussmak inom Super Strong finns i produkten VOLT Zesty Citrus Slim Super Strong, som innehåller 11 mg nikotin per portion och har en nikotinhalt på 1,55%. Denna produkt har utöver citrussmaken inslag av lime och mentol.

Starkaste tobaksfria vita snuset med frukt & bärsmak

Nikotinpåsar med frukt & bärsmak finns i två olika produkter inom Super Strong: VOLT Dark Frost Slim Super Strong och VOLT Spicy Guava Slim Super Strong. VOLT Dark Frost Slim Super Strong har en rund smak av mörka bär och frukter toppade med frisk mentol. Denna produkt har en nikotinhalt på 1,55% och innehåller 11 mg nikotin per portion.

VOLT Spicy Guava Slim Super Strong har också en nikotinhalt på 1,55% och 11 mg nikotin per portion. Produkten har en fruktig smak av guava toppad med hetta från naturligt chiliextrakt. Detta gör att påsarna får en lätt rosatonad färg.

Starkaste tobaksfria vita snuset med smak av äpple

Nikotinpåsar med smak av äpple finns i produkten VOLT Frosted Apple Slim Super Strong och har en nikotinhalt på 1,55% och innehåller 11 mg nikotin per portion.