Snus med normal styrka

På den här sidan hittar du allt snus med normal styrka från Swedish Match. Vårt kompletta sortiment av snus med en nikotinhalt på cirka 0,75-1,2%, eller 7,5-12 mg per gram. Både i white portion, original portion och lössnus, samt från varumärken så som Göteborgs Rapé, General, Ettan, ONE och Grov.

Från swedishmatch.se köper du enkelt normalstarkt snus online. Alltid med fri frakt och snabb leverans – minst sju veckor innan bäst-före-datumet.

Visa mer
Utvalda kategorier
Ettan Lössnus
Styrka:
General Lössnus
Styrka:
Grov Lössnus
Styrka:
Kronan Lössnus
Styrka:
General White Portion
Styrka:
Kronan Vit Portion
Styrka:
Grov Original Portion
Styrka:
Kaliber White Portion
Styrka:
Kapten Vit Portion
Styrka:
General White Mini
Styrka:
Röda Lacket Lössnus
Styrka:
Grov White Portion
Styrka:
Catch Licorice Mini
Styrka:
Scrolla för att ladda fler
Visar 36 av 61 produkter

Vad innebär ett snus med normal styrka?

Ett normalstarkt snus är ett snus med en ”normal” mängd nikotin. Ett riktmärke för normalstyrka är runt 0,8% nikotin, eller 8 mg nikotin per gram. Dock kan snus med både lägre och högre nikotinhalt klassas som normalstarkt. 

Varför är det så då? Jo, för det är inte bara nikotinhalten som bestämmer om ett snus är starkt eller svagt – det är den upplevda styrkan som räknas. Till exempel fukthalt, pH-värde, format och smak spelar också in. Vissa sorters minisnus har därför en nikotinhalt på 1,5%, men klassas ändå som normalstarka. Andra normalstarka varianter av lössnus har en nikotinhalt på 0,75%, men både en högre fukthalt och ett högre pH-värde som gör att snuset känns starkare.

Swedish Match sortiment av normalstarkt snus

På Swedish Match hittar du över 50 olika sorters normalstarkt snus. 15 olika märken producerar snus med normal styrka och bland dem hittar vi till exempel: GeneralGöteborgs RapéKaliberTre AnkareCatchEttanKronanONE och XR. Det finns även i alla olika format och om du letar efter  largeslimminiwhiteoriginal eller lössnus spelar ingen roll.

Small Batch från Swedish Match är ett snus med normal styrka som släpps i begränsad upplaga, under en begränsad tid. De nya smakerna släpps varannan månad och smakerna sträcker sig ända från banan till tonic.