Lakritssnus & Salmiaksnus

Här hittar du lakritssnus och salmiaksnus från några av Swedish Match många olika varumärken. Lakritssnus erbjuds till exempel av ONE, XR, Catch och Onico. Salmiaksnus erbjuder exempelvis Kaliber och Qvitt. Allt från nikotinfritt minisnus till starka largeportioner. När du handlar lakritssnus från Swedish Match har du alltid en rad olika frakt- och betalningsalternativ att välja mellan. Säkert, snabbt, smidigt och med en leveranstid på 1–3 dagar.

Visa mer
Utvalda kategorier
Catch Licorice Mini
Styrka:
ONE Mixpaket
Styrka:
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 12 av 12 produkter

Lakrits i snus

Lakritssnus från varumärken som KaliberONE och XR hittar du här. Hela Swedish Match sortiment med gratis frakt och snabb leverans till hela landet. Våra varianter av lakritssnus kan dock skilja sig ganska mycket beroende på varumärke och format. Ofta är komplementsmakerna väldigt olika. De sträcker sig från tobaksnära smaker till toner av viol, salmiak, bergamott, anis och örter.

Salmiak i snus

Salmiak i snus är något som en del olika varumärken erbjuder. Det som skiljer sig mellan lakrits och salmiak är att lakritssmak utvinns ur en lakritsrot medan salmiak är ett kemiskt framställt salt. Flera av snussorterna som har lakritssmak har även smak av salmiak, såsom ZYN Violet Licorice Slim Normal som även är ett vitt violsnus.

Swedish Match sortiment av lakritssnus

På swedishmatch.se hittar du lakritsnus från sju olika varumärken i både White Portion, Original Portion, portionsbit och nikotinpåsar. Även när det kommer till styrkor finns det både helt nikotinfritt snus, normalstarkt snus och starkt snus. Bland annat dessa snussorter:

Qvitt Salmiak – ett tobaks- och nikotinfritt snus med snuslik känsla. Klar smak av salmiak och tydliga toner av anis.

Kaliber Salmiak White Portion – ett snus med vita, Large-portioner och smakinslag av lakrits, salmiak och torkade fikon.

ONE Lila White Portion – ett snus med stora och mjuka prillor och kryddig karaktär av viol, sötlakrits, salmiak och bergamott.