Tobaksfritt vitt snus – Slim

Här hittar du alla våra nikotinpåsar i slimformat från Swedish Match. De långsmala nikotinpåsarna är fuktiga och kommer i flera olika styrkor och smaker. Här kan du beställa Slim nikotinpåsar från varumärkena ZYN, VOLT, Swave och XR Free From Tobacco.

Hos swedishmatch.se får du dina färska produkter hemskickade med snabb leverans och med fri frakt.

Visa mer
Utvalda kategorier
ZYN Citrus Slim Strong
Styrka:
Scrolla för att ladda fler
Visar 36 av 50 produkter

Vitt snus i slimformat i flera smaker

Det vita snuset i slimformat kommer i flera olika smaker och smakkombinationer. Det finns nikotinpåsar i smaker som lakrits, citrus, bergamottfruktkaffemint och tobaksnära och kryddiga smaker. Många sorter kombinerar även flera olika smaker, som exempelvis mint och frukt eller citrus och kryddor. Vissa sorter kommer även i flera olika styrkor. Slim nikotinpåsar kommer i allt ifrån styrkorna Low och Normal, till de starkare styrkorna Strong, Extra Strong och Super Strong.

Swedish Match sortiment med slimmade nikotinpåsar

I Swedish Match sortiment finns det ett brett utbud av slimmade nikotinpåsar. Det finns flera olika sorter från både ZYNVOLT och Swave, samt en sort från XR Free From Tobacco. VOLT har ett slimformat som kallas Pearls, som du även hittar här, vilket är långsmala nikotinpåsar med ett innehåll format som små pärlor. Nikotinpåsarna innehåller som minst 4 mg och som mest 11 mg. Fukthalten för slimformaten ligger mellan 40% och 48%, vilket betyder att de är fuktiga och därmed ger en snabb smak- och nikotinleverans. Trots dess fuktighet har de fortfarande vad som klassas som låg rinnighet.