Snus från R42

R42 Cool Mint White Portion Super Strong
Styrka:

R42 Cool Mint White Portion Super Strong

Smak av pepparmint, samt aningen eukalyptus och ceder.
R42 White Portion Super Strong
Styrka:
R42 Polar Ice White Portion Super Strong
Styrka:
R42 Red Licorice White Portion Super Strong
Styrka:
R42 Peppermint White Portion Super Strong
Styrka:

R42 Peppermint White Portion Super Strong

Smak av spearmint och pepparmint.
R42 Green Mint White Portion Super Strong
Styrka:

R42 Green Mint White Portion Super Strong

Smak av spearmint, melon och guava.
R42 Classic White Portion Super Strong
Styrka:
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 7 av 7 produkter
card logo

Snus från R42

I utbudet från R42 snus finns sex olika White-produkter som levererar hög styrka. En dosa R42 rymmer 20 prillor och har en totalvikt på 14–15,4 gram. Portionssnuset har en fukthalt på 27,5% och den lägre fukthalten gör snuset torrare och mindre rinnigt. Detta möjliggör en högre styrka än en mer typisk Whiteprodukt från Swedish Match.

R42 – nikotinhalt och styrka

R42 snus klassas som Super Strong, men dess nikotinhalt och nikotinmängd varierar något. Snusets styrka beror inte bara på hur mycket nikotin man utvinner ur tobaken. Smaken, formatet, nikotinhalten, fukthalten och pH-värdet påverkar alla den upplevda styrkan. R42 har en nikotinhalt på 2,6% och nikotinmängden varierar mellan 18 mg och 20 mg per påse.

R42 Snus – smaker

Skillnaden mellan varianterna i R42-sortimentet ligger i smaksättningen snarare än i format och styrka. Mintsmak och liknande toner är något som förekommer i flera av R42s produkter. Både i form av spearmint, pepparmint och eukalyptus. Vissa sorter kombinerar även mint med fruktsmak eller lakritssmak. Majoriteten av R42 snussmakerna har en ljus tobakskaraktär, medan några har en mörk tobakskaraktär. Gemensamt för samtliga sorter är dock att tobakskaraktären är kryddig.