Bergamottsnus & Citrussnus

Bergamottsnus och citrussnus – här finns hela sortimentet med snus i smakerna bergamott och citrus. I utbudet hittas en rad olika format, styrkor och typer och produkterna finns i storlekarna Mini, Slim och Large. Vårt bergamott- och citrussnus finns även i styrkorna Nikotinfritt, Normal, Strong och Extra Strong, samt i Original Portion, White Portion och Lössnus

På swedishmatch.se kan du beställa snus med smak av bergamott och citrus från ett stort antal varumärken. Enkelt, tryggt och smidigt med fri frakt och snabb leverans till hela landet.

Visa mer
Utvalda kategorier
General Lössnus
Styrka:
Bevaka
Tillfälligt slut
General White Mini
Styrka:
ONE Vit White Portion
Styrka:
G.3 Slim Extra Strong
Styrka:
Onico White Portion
Onico White Mini
General White Portion
Styrka:
General Original Mini
Styrka:
Qvitt Original
Kaliber+ White Portion
Styrka:
Lös Mixpaket No 1
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 22 av 22 produkter

Sortimentet med bergamottsnus och citrussnus

Inom vårt sortiment med bergamottsnus och citrussnus så har vi ett stort utbud av produkter från varumärken som General, XR, ONE, Kaliber, G.3 och Qvitt, som har bergamott och citrus som smak. Styrka Normal är vanligast, följt av Extra Strong, Strong och tobaks- och nikotinfria Nicotine Free. Bland formaten så är Large det vanligaste och därefter Slim och Mini.

Produkterna från G.3 finns endast i Extra Strong, vilket är den starkaste styrkan inom denna smakkategori. Det minsta formatet Mini finns från varumärket General.

Bergamottsnus & citrussnus utan styrka

Nicotine Free är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ från varumärket Qvitt. Dessa prillor är i Original Portion i formatet Large, vilket är större prillor. Den fuktiga ytan gör att prillorna ger en snabb och kraftig smakrelease.

Bergamottsnus & citrussnus i styrka Normal    

Styrka Normal är den vanligaste styrkan bland alla produkter och finns från General och XR i Original Portion, lössnus och White Portion. Gemensamt för dessa produkter är att samtliga har styrka 2 av 4, vilket motsvarar ca 0,75 % nikotinhalt eller mer. Finns i formaten Slim, Mini och Large.

Bergamottsnus & citrussnus i styrka Strong    

Inom denna styrka så finns starkt snus med hög nikotinhalt och hög styrka. Dessa har styrka 3 av 4 motsvarande ca 1,3 % nikotinhalt. Inom denna styrka finns varumärkena XR, ONE och General representerade och i Original Portion och White Portion. Finns i formaten Large och Slim.

Bergamottsnus & citrussnus i styrka Extra Strong

Styrkan Extra Strong är det starkaste alternativet som finns för bergamott- och citrussnuset. Produkterna inom Extra Strong finns från varumärkena G.3 och General i White Portion och lössnus. Alla G.3-produkter har enbart denna styrka, med en nikotinhalt på ungefär 1,5 %.

Bergamott och citrus i snus

Få smaksättare används till lika mycket som citrusfrukterna. Och i snusets värld är det inget undantag. De flesta snussorter behöver balans på ett eller annat sätt och citrus är ett bra sätt att göra det på. Citron, lime och bergamott är de vanligaste alternativen. Men även apelsin, mandarin och många fler citrusfrukter kan användas i vissa fall. 

Bergamott är en väldoftande citrusfrukt som ungefär har storleken av en apelsin, men med en mer grönaktig färg som liknar lime. Juicen från bergamott smakar mindre surt än juicen från en citron, men mer bittert än juicen från en grapefrukt. Detta gör att bergamott är en bra smaksättare i till exempel snus.