Bergamottsnus

Snus med syrlig smak av citrus och bergamott – här finns hela Swedish Match sortiment. Att handla snus online ska alltid vara enkelt, tryggt och smidigt! Dessutom har vi fri frakt på alla ordrar och snabb leverans till hela landet. Köp bergamottsnus i large, mini, slim, normalstarka portioner eller superstarka portioner – snus med smak av bergamott finns i alla format och styrkor. Även från de flesta av våra varumärken. Bland annat från XR, General och Göteborgs Rapé.

Visa mer
Utvalda kategorier
G.3 Slim Extra Strong
Styrka:
Kaliber+ White Portion
Styrka:
Qvitt Original
ONE Vit White Portion
Styrka:
Kapten Vit Portion
Styrka:
Visar 24 av 24 produkter

Swedish Match sortiment av snus med bergamottsmak

Bergamott är en av de största smaksättarna i General. Men bergamott används även i Göteborgs RapéXRONE och AKKA. För att nämna några få.

Här på Swedish Match hittar du snus med smak av bergamott i alla olika utformningar. Lössnusoriginal och white. Även i formaten slimlarge och mini. När du handlar från Swedish Match sortiment av bergamottsnus får du alltid gratis frakt och snabb leverans. Din order skickas minst fem veckor innan bäst-före-datumet och på 1-3 dagar till hela Sverige.

Bergamott i snus

Få smaksättare används till lika mycket som citrusfrukterna. Och i snusets värld är det inget undantag. De flesta snussorter behöver balans på ett eller annat sätt och citrus är ett bra sätt att göra det på. Citron, lime och bergamott är de vanligaste alternativen. Men även apelsin, mandarin och många fler citrusfrukter kan användas i vissa fall. 

Bergamott är en väldoftande citrusfrukt som ungefär har storleken av en apelsin, men med en mer grönaktig färg som liknar lime. Juicen från bergamott smakar mindre surt än juicen från en citron, men mer bittert än juicen från en grapefrukt. Detta gör att bergamott är en bra smaksättare i till exempel snus.