Snus från The Lab

Utvalda kategorier
The Lab 02 Slim Portion Strong
Styrka:

The Lab 02 Slim Portion Strong

Smak av gröna örter, ek och ceder, samt aningen mandel.
Bevaka
Tillfälligt slut
The Lab 06 Slim Portion Extra Strong
Styrka:

The Lab 06 Slim Portion Extra Strong

Smak av örter, ek och ceder, samt mandel.
The Lab 05 Slim White Portion Strong
Styrka:

The Lab 05 Slim White Portion Strong

Smak av gröna örter, ek, ceder, samt aningen mandel.
The Lab 07 Slim White Portion Extra Strong
Styrka:

The Lab 07 Slim White Portion Extra Strong

Smak av gröna örter, ek och ceder, samt aningen valnöt och läder.
Visar 4 av 4 produkter
card logo

Snus från The Lab

The Lab är en snusserie som består av flera olika produkter med framförallt tobaksnära smaker. Det finns även snus med mintsmak i sortimentet och allt portionssnus från The LAB kommer i det smalare formatet Slim. Både Original-prillor och White-prillor finns att köpa på swedishmatch.se och dessa finns både i Strong och Extra Strong.

Snuset med styrkan Strong innehåller mellan 8–13,5 mg nikotin per prilla och har en nikotinhalt mellan 1,15% och 1,5%. The LAB i styrkan Extra Strong innehåller antingen 16 eller 18 mg nikotin per påse och har då en nikotinhalt på 1,8% respektive 2%. Snusets fukthalt är som lägst 27,5% och som högst 50,5%, men de flesta sorterna ligger på drygt 45%.

The Lab Snus & Non-Drip

Slim-prillorna från The Lab är anpassade för att synas mindre men fortfarande fylla ut under läppen. The Lab har även en formula kallad Non-Drip, som gör att prillan rinner mindre samtidigt som den släpper igenom mer smak än många andra portionsprodukter.

En av snussorterna kommer i ett Slim White Dry-format som innebär att prillan är mindre fuktig, och har en fukthalt på 27,5%. Till skillnad från övriga sorter innehåller den sorten med mintsmak ingredienser som xylitol och natriumflourid.