Super Slim Portionssnus

Super slim är ett av de senaste formaten från Swedish Match och det är specifikt framtaget för att ge en så smal och diskret snusupplevelse som möjligt. Nästan lika diskret som mini och ännu mer långsmalt än vanligt slimsnus.

Köp super slim fraktfritt här – allt snus levereras minst sju veckor innan bäst-före-datumet och på 1-3 dagar till hela landet.

Visa mer
Bevaka
Tillfälligt slut
Bevaka
Tillfälligt slut
Visar 2 av 2 produkter

Vad klassas som Super Slim snus?

Super slim portion är extra smala om man jämför med vanliga slimportioner. Och extra långa om man jämför med largeportioner. En super slim-prilla innehåller ca 0,5 gram snus och de är torra utanpå och fuktiga inuti. Detta gör att de rinner mindre än många andra snussorter utan att kompromissa med smak och styrka.

Swedish Match sortiment av Super Slim Portionssnus

Här hittas alla varianter av super slim portionssnus från Swedish Match. I skrivande stund kan du dock endast köpa super slim från varumärket G.3. Varianterna som finns är: G.3 Blue Mint White Portion Super Slim Strong och G.3 White Portion Super Slim Strong. Den förstnämnda smakar tydligt av pepparmint med en touch av örter och vanilj. Den sistnämnda har en mer tobaksnära smak med inslag av torkad frukt och hintar av choklad och vanilj. Båda dessa har dock en hög nikotinhalt på 1,8%.