Portionssnus

Här hittar du hela sortimentet av vanligt portionssnus från Swedish Match, även i storpack. Du kan köpa portionssnus från varumärken som General, Ettan, Grov och Göteborgs Rapé.

Du kan även köpa det från Senaste Produktionen, vilket är snus som vid utleverans från vårt lager tillverkades för max tio dagar sedan. Vårt portionssnus finns inom formaten Super Slim, Slim, Mini och Large (portionssnus med stora påsar). Här hittar du både Original och White portionssnus och i samtliga styrkor.

Visa mer
Utvalda kategorier
Onico Mint Pure White Slim
Qvitt Salmiak Mini
Onico Lakrits White Portion
Onico White Portion
Qvitt Salmiak
Onico White Mini
Qvitt Wildmint
Qvitt Original
Ettan Original Portion
Styrka:
ONE Grå White Portion
Styrka:
ONE Vit White Portion
Styrka:
Scrolla för att ladda fler
Visar 36 av 121 produkter

Vad är portionssnus?

Portionssnus från Swedish Match finns i flera olika varianter och format. Stora largeprillor, smalt portionssnus i både Super Slim och Slim, samt Mini som är vårt minsta portionssnus. Färdigpackade portioner från Swedish Match kommer även i både original och white – mellan de två är egentligen den enda skillnaden att original portionssnus fuktas i efterhand.

Portionssnus olika egenskaper

Om man jämför portionssnus med lössnus känns skillnaden stor. Men det som skiljer är egentligen bara den omslutande portionspåsen, annars är ingredienserna i princip samma. White portion är ett portionssnus som inte återfuktas. Det är torrt på ytan och fuktigt intui och detta gör att snuset rinner mindre och smakar längre. Original portion är ett portionssnus som återfuktas i efterhand när snuset har paketerats i påsarna. Detta gör att snuset får en mörkare färg och att styrkan och smaken i snuset levereras snabbare. Portionssnus från Swedish Match finns annars i alla olika styrkor och format. Om det är smala och starka portioner eller stora och milda portioner spelar ingen roll.

Swedish Match sortiment av portionssnus

Här på swedishmatch.se kan du köpa hela vårt sortiment av portionssnus. Du handlar enkelt ditt snus online och i lager finns 30 olika varumärken, fem olika styrkor och fyra olika format. Hos oss hittar du totalt över 100 olika varianter av portionssnus.

För att nämna några få: portionssnus från Göteborgs Rapé har en tydlig smak av enbär, portionssnus från Grov har en tobaksnära karaktär, General har smak av bergamott och Ettan har en okryddad tobakssmak.

Utöver dessa hittar vi även Small Batch i sortimentet. Small Batch är en serie portionssnus med smaker som endast säljs i begränsad upplaga. Inom det nikotinfria segmentet har vi också två olika varumärken att välja mellan. Antingen Onico eller Qvitt.

Starkt portionssnus

Vårt starka portionssnus finns i styrkorna Strong, Extra Strong och Super Strong. För att se aktuellt produktutbud så har vi en filterfunktion högst upp på sidan, där det går att sortera på alla olika styrkor.

Portionssnus i storpack

Vårt portionssnus finns också i storpack, vilket syftar till de olika packstorlekarna: 5-pack, 10-pack, 30-pack, och 50-pack. Dessa snusstockar går också att prenumerera på.