Portionssnus

Här hittar du hela sortimentet av vanligt portionssnus från Swedish Match. Du kan köpa portionssnus från stora varumärken som General, Ettan, Grov och Göteborgs Rapé.

Du kan även köpa det från Senaste Produktionen, vilket är snus som tillverkats för max sju dagar sedan. Vårt portionssnus finns inom formaten large, slim och mini och här hittar du både original och white portionssnus.

Visa mer
Utvalda kategorier
ONE BLÅ White Portion
Styrka:
Ettan Original Portion
Styrka:
ONE VIT White Portion
Styrka:
Grov Original Portion
Styrka:
Kaliber White Portion
Styrka:
ONE Lila White Portion
Styrka:
ONE Röd White Portion
Styrka:
Ettan White Portion
Styrka:
Grov White Portion
Styrka:
ONE Mixpaket
Styrka:
Original Mixpaket
Kaliber+ White Portion
Styrka:
Kronan Vit Portion
Styrka:
Onico White Portion
White Mixpaket
Catch Licorice Mini
Styrka:
G.3 Slim Extra Strong
Styrka:
AKKA White Portion
Styrka:
Onico Lakrits White Portion
Onico White Mini
Qvitt Salmiak Mini
Qvitt Original
Qvitt Wildmint
XR White Mixpaket
Qvitt Salmiak
Skickas preliminärt 12 juni 2023
G.3 Slim Strong
Styrka:
Kapten Vit Portion
Styrka:
AKKA Mixpaket
Kapten Melon Vit Mini
Styrka:
Original Mixpaket
Kapten Lingon Vit Mini
Styrka:
Kapten Mint Vit Mini
Styrka:
Visar 137 av 137 produkter

Vad är portionssnus?

Portionssnus från Swedish Match finns i flera olika varianter och format. Stora largeprillor, smalt portionssnus i slimformat och mini som är vårt minsta portionssnus. Färdigpackade portioner från Swedish Match kommer även i både original och white – mellan de två är egentligen den enda skillnaden att original portionssnus fuktas i efterhand.

Portionssnus olika egenskaper

Om man jämför portionssnus med lössnus känns skillnaden stor. Men det som skiljer är egentligen bara den omslutande portionspåsen, annars är ingredienserna i princip samma. White portion är ett portionssnus som inte återfuktas. Det är torrt på ytan och fuktigt intui och detta gör att snuset rinner mindre och smakar längre. Original portion är ett portionssnus som återfuktas i efterhand när snuset har paketerats i påsarna. Detta gör att snuset får en mörkare färg och att styrkan och smaken i snuset levereras snabbare. Portionssnus från Swedish Match finns annars i alla olika styrkor och format. Om det är smala och starka portioner eller stora och milda portioner spelar ingen roll.

Swedish Match sortiment av portionssnus

Här på swedishmatch.se kan du köpa hela vårt sortiment av portionssnus. Du handlar enkelt ditt snus online och kan själv välja bland 23 olika varumärken, fem olika styrkor och fyra olika format. Totalt över 100 olika varianter av portionssnus.

För att nämna några få: portionssnus från Göteborgs Rapé har en tydlig smak av enbär, portionssnus från Grov har en tobaksnära karaktär, General har en klassisk smak av bergamott och Ettan har en okryddad tobakssmak. Utöver dessa hittar vi även Small Batch i sortimentet. Small Batch är en serie portionssnus med smaker som endast säljs i begränsad upplaga. Inom det nikotinfria segmentet har vi också två olika varumärken att välja mellan. Antingen Onico eller Qvitt.