Portionssnus med stora påsar

Large portion är ett snus som paketeras i stora prillor. Större än till exempel slim och mini. Här kan du köpa alla sorters large portion från Swedish Match. Hela sortimentet levereras på 1-3 dagar och skickas till dig med gratis frakt. Large portion finns även representerat hos de flesta av våra varumärken. För att nämna några få: ONE, General, Ettan och Göteborgs Rapé. Här på swedishmatch.se går det också att köpa snussorter från den senaste produktionen. Det betyder att din dosa tillverkades för max sju dagar sedan.

Visa mer
Utvalda kategorier
ONE BLÅ White Portion
Styrka:
Ettan Original Portion
Styrka:
ONE VIT White Portion
Styrka:
Kaliber White Portion
Styrka:
Grov Original Portion
Styrka:
Skickas 6 juni 2023
ONE Lila White Portion
Styrka:
ONE Röd White Portion
Styrka:
Ettan White Portion
Styrka:
Grov White Portion
Styrka:
Skickas 6 juni 2023
ONE Mixpaket
Styrka:
Kaliber+ White Portion
Styrka:
Onico White Portion
Kronan Vit Portion
Styrka:
AKKA White Portion
Styrka:
Onico Lakrits White Portion
Qvitt Original
Qvitt Wildmint
Qvitt Salmiak
Skickas 12 juni 2023
Kapten Vit Portion
Styrka:
AKKA Mixpaket
Visar 84 av 84 produkter

Large Portions egenskaper

Large portion innehåller vanligtvis runt ett gram snus, men det är även normalt med både mindre och större typer. De kan väga runt 0,6 gram, ända upp till ca 1,1 gram. Det här betyder att large portion fyller en större yta under läppen om man jämför med till exempel slim. Large portion finns i de flesta styrkor och smaker. Large portion är därmed ett snus som kan ha många olika egenskaper. Swedish Match har både portioner med hög nikotinhalt, kraftiga smaker och vise versa. Det finns även nikotinfria varianter i många olika utföranden.

Swedish Match sortiment av Large Portion

På swedishmatch.se kan du köpa hela sortimentet av large portion från Swedish Match. Du handlar fraktfritt online och väljer själv bland våra olika varumärken. Göteborgs RapéEttan och General är några exempel från det stora utbudet. Vi har även varumärket ONE där inspirationen hämtas från just General och Göteborgs Rapé. ONE levererar annars prillor med mycket snus i och ett tunt papper som ger en mer tobaksnära känsla. Large Portion finns även i starkare varianterhelt nikotinfria prillor, portioner med mycket smak och portioner som nästan enbart smakar tobak.