Colasnus

Här hittar du allt colasnus i Swedish Match sortiment. Jakobssons är ett varumärke hos oss som erbjuder colasnus. Snus med smak av cola kommer i styrkan Strong, men kommer i olika typer och format. Oavsett om det är colasnus eller annat snus du handlar hos oss på Swedish Match, så ska det alltid gå snabbt, enkelt och smidigt att få din order. Vi levererar snuset minst sju veckor innan bäst-före-datumet och leveranstiden är 1–3 dagar i hela Sverige.

Visa mer
Utvalda kategorier
Visar 3 av 3 produkter

Colasnus i Swedish Match sortiment

Colasmaken, som för många relateras till kolsyrad dryck, är en blandning av citrusaromerna citron, apelsin och lime. Vanligt förekommande kryddor som tillsätts är kanel, muskot och vanilj. Colasmaken kan också komma från kolanöt eller kokablad. Smaken används som smaksättare i många olika produkter, däribland i snus. Colasnuset som du hittar här hos oss har utöver colasmaken en viss sötma och toner av citrus.

Colasnus i Swedish Match sortiment

Colasnus finns i dagsläget i två varianter från varumärket Jakobssons, ett av våra varumärken från Gotlandssnus. Colasnuset har en tydlig smak av cola med toner av citrus. Jakobssons Strong Cola Original Large säljs som Original Portion i formatet Large Portion. Den andra varianten Jakobssons Strong Cola White Slim säljs istället som White Portion i formatet Slim.

Gemensamt för båda produkterna är att de är starkt snus med en nikotinhalt på 1,4% och innehåller 20 prillor per dosa. Nikotinmängden per prilla och fukthalten skiljer sig däremot åt. Jakobssons Strong Cola Original Large har 14 mg nikotin per prilla med en fukthalt på 50%, medan Jakobssons Strong Cola White Slim har 7 mg nikotin per prilla och en fukthalt på 38%.