Snus från Chainsaw

Chainsaw Cold Mint White
Styrka:

Chainsaw Cold Mint White

Smak av grönmynta och pepparmint.
Visar 1 av 1 produkter

Vad är Chainsaw snus?

Chainsaw är ett snusvarumärke för dig som vill ha ett extra starkt snus från Super Strong-kategorin. Ett snus med hög nikotinhalt, låg rinnighet och en långvarig smakrelease. Portionspåsarna från Chainsaw snus har styrka 5 av 5 och fokuserar på just styrka och nikotinleverans.

Chainsaw snus – snussorter

Chainsaw Cold Mint White Portion är ett Super Strong-snus i White Portion. Snuset har en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av grönmynta och pepparmint. Chainsaw har dessutom en hög nikotinhalt på 2,6 % vilket motsvarar hela 20 mg per prilla. Detta, tillsammans med den mintiga smaken, ger en väldigt hög upplevd styrka.

Chainsaw Cold Mint White Portion är ett whitesnus i formatet Large som är torrt på ytan med låg fukthalt. Detta gör att den inte rinner lika mycket som traditionellt portionssnus. Chainsaw Cold Mint White Portion har annars ett pH-värde på 8,8 och en fukthalt på 27,5 %. Varje dosa innehåller 20 portioner som väger 0,77 gram vardera, vilket ger en total nettovikt på 15,4 gram.

Chainsaw Cold Mint White Portion är för den som är ute efter ett extra starkt snus med tydlig smak av mint.

Köp Chainsaw snus online

På swedishmatch.se kan du köpa och prenumerera på färskt Chainsaw snus med fri frakt och snabb leverans på 1–3 dagar. Vi har dessutom en rad olika fraktalternativ att välja mellan (Postnord, Budbee, Instabox och Airmee) och vi levererar till hela Sverige.