Snus med whiskysmak

Här hittar du allt whiskysnus i Swedish Match sortiment. Både portionssnus och lössnus från General Mackmyra. Det ska alltid gå snabbt och enkelt att handla snus med whiskysmak på swedishmatch.se. Du får dessutom alltid fri frakt på alla ordrar, leverans på 1-3 dagar och en rad olika fraktalternativ.

Visa mer
Visar 0 av 0 produkter

Swedish Match sortiment av whiskysnus

På Swedish Match finns det ett par olika alternativ när det kommer till snus med whiskysmak. Båda är från General och båda härstammar från samarbetet med det svenska whiskymärket Mackmyra. 

General Mackmyra Original Portion har en tobak som är lite mörkare i karaktären. Smaktonerna är också tydliga: whisky är mest påtagligt, men hintar av torkad frukt, malt, tjära och ceder finns där också. Portionerna är fuktiga utanpå, precis som hos alla originalportioner, och smakreleasen är både kraftig och snabb. General Mackmyra Lössnus har exakt samma smakpalett som originalsnuset och en nikotinhalt som ligger på 7,5 mg/g (0,75%). Båda sorterna är kryddade med Mackmyra Svensk Ek Whisky.

När du köper snus med whiskysmak från swedishmatch.se ska det alltid gå snabbt, tryggt och enkelt att få din order. Paket levereras på 1-3 dagar till hela landet och du har alltid en rad olika fraktalternativ att välja mellan.