Tillbaka
ZYN Spearmint Mini Dry Low
ZYN Spearmint Mini Dry Low
ZYN Spearmint Mini Dry Low
ZYN Spearmint Mini Dry Low
ZYN Spearmint Mini Dry Low
ZYN Spearmint Mini Dry Low

ZYN Spearmint Mini Dry Low

Styrka
Smak
Mint
Format
Mini Dry
Nettovikt/dosa
8 g
Köp en gång
Prenumerera

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

ZYN Spearmint Mini Dry Low

ZYN Spearmint Mini Dry Low är en nikotinpåse från ZYN i det diskreta formatet Mini Dry och den svaga styrkan Low. Formatet Mini Dry är det minsta bland våra tobaksfria nikotinpåsar och fukthalten i dessa ligger på låga 2,7 %. Detta innebär att det är en torrare prilla, vilket gör att produkten rinner mindre jämfört med exempelvis produkter i ZYNs slimformat. Dessa kan ha uppemot 40 % i fukthalt.

Styrkan Low betyder att produkten har 1 av 4 prickar. Styrkan Normal har i sin tur 2 av 4, Strong har 3 av 4, Extra Strong har 4 av 4 och Super Strong har 5 av 5. Low är alltså den lägsta styrkan som ZYN, och samtliga andra nikotinpåsar finns i. Det starkaste vita snuset har styrkan Super Strong och där hittar vi endast produkter från VOLT.

ZYN Spearmint Mini Dry Low – Spearmint med toner av pepparmint och mentol

En dosa ZYN Spearmint Mini Dry Low innehåller 20 prillor, där varje prillas nikotinmängd ligger på 1,5 mg. Detta ger en nikotinhalt på 0,4 %. En prilla väger i sin tur 0,4 gram och levererar en tydlig smak av spearmint med toner av pepparmint och mentol som komplement.

Alternativ till ZYN Spearmint Mini Dry Low

Utöver ZYN Spearmint Mini Dry Low finns också ZYN Spearmint Slim Strong i sortimentet. Produkten har det uppdaterade slimformatet New Feel. New Feel innebär att portionerna är smalare, mjukare och längre. Tidigare var prillorna 14,5 mm breda och 34 mm långa. Det nya formatet är 13 mm brett och 37 mm långt.

Våra andra varumärken för nikotinpåsar är VOLT, Swave och XR nikotinpåsar. I dessa varumärkens utbud finns många olika smaker. Bland annat: mint, kaffe, citrus, frukt & bär, lakrits och kryddor.