Tillbaka
ZYN Espressino Mini Dry Normal
ZYN Espressino Mini Dry Normal
ZYN Espressino Mini Dry Normal
ZYN Espressino Mini Dry Normal
ZYN Espressino Mini Dry Normal
ZYN Espressino Mini Dry Normal

ZYN Espressino Mini Dry Normal

Styrka
Smak
Kaffe
Format
Mini Dry
Nettovikt/dosa
8 g
Köp en gång
Prenumerera

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

ZYN Espressino Mini Dry Normal i Styrka 2

ZYN Espressino Mini Dry Normal i styrka 2 av 4, från varumärket ZYN, är ett normalstarkt tobaksfritt vitt snus. Produkten levereras i ett diskret miniformat med en fukthalt på 2,7 %. Den låga fukthalten resulterar i en prilla med låg rinnighet och en torrare produkt överlag jämfört med till exempel ZYNs slimformat. I det slim-segmentet kan vissa prillor ha en fukthalt uppemot 40 %.

En dosa innehåller även 20 prillor, där varje prilla levererar 3 mg nikotin och en nikotinhalt på 0,75 %. 

ZYN Espressino Mini Dry Normal har en framträdande kaffesmak

Prillorna i ZYN Espressino Mini Dry Normal väger 0,4 gram och levererar en jämn smakleverans med ett tydligt fokus på kaffe. Toner av vanilj ger produkten en balanserad smak och paletten innehåller även inslag av choklad och nougat. 

Alternativ till ZYN Espressino Mini Dry Normal

ZYN Espressino Mini Dry Normal är en av många nikotinpåsar i ZYNs sortiment av Mini Dry. Utöver ZYN Espressino i styrka 2 så hittar vi även ZYN Espressino Mini Dry Extra Strong i styrka 4, vilket är en produkt i samma format men styrkan Extra Strong.

Extra Strong är den högsta styrkan i ZYNs sortiment. Men det finns ett ännu starkare vitt snus från varumärket VOLT. Det starkaste vita snuset från VOLT hittas i kategorin Super Strong. Övriga styrkor i utbudet från både ZYN och VOLT är: Low, Normal och Strong.

Varumärkena Swave och VOLT erbjuder också nikotinpåsar i olika smaker, styrkor och format. Nikotinpåsarna finns bland annat i dessa smaker: kaffe, mint, citrus, frukt & bär, lakrits och kryddor. XR nikotinpåsar har två produkter där toner av bergamott hittas i båda.