VOLT Pearls - Vitt Snus med Pearls Technology™

Här finns hela sortimentet av VOLT Pearls® vita snus. VOLT Pearls® är en ny typ av vitt snus som använder en annan teknologi och utformning av påsarnas innehåll. Pearls Technology™ innebär att portionerna består av små pärlor istället för den vanliga pulverfyllningen. Detta ger påsen en annan känsla vid användning. Köp VOLT Pearls® utan fraktkostnad här. Du får alltid leverans på 1-3 dagar till hela Sverige och en rad olika fraktalternativ att välja mellan.

Visa mer
Utvalda kategorier
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Visar 4 av 4 produkter

VOLT Pearls – ett vitt snus utan tobak

VOLT Pearls är en produkt som levereras i slimmade portionspåsar och det finns både varianter med mildare nikotinstyrka och varianter med starkare nikotinstyrka.

VOLT Pearls Twisted Berry Normal innehåller 6,5 mg nikotin per portion och har en nikotinhalt på 0,93%. Dessa normalstarka påsar väger 0,7 gram per styck. För en starkare nikotinpåse erbjuder vi VOLT Pearls Midnight Mint Strong med en nikotinhalt på 1,36% och 9,5 mg nikotin per portion.

De starkaste varianterna är VOLT Pearls Smashed Ice Extra Strong och VOLT Pearls Wild Mess Extra Strong. Dessa innehåller hela 10,5 mg nikotin per portion och har en nikotinhalt på 1,5%.

Fukthalten för VOLT Pearls varierar mellan 10,7% och 13,7% och spelar en viktig roll för den upplevda styrkan. VOLT Pearls har även ett pH-värde som ligger på 8,5, vilket är vanligt förekommande bland nikotinpåsar.

Vad är VOLT Pearls Technology™?

VOLT Pearls Technology™ är en teknik som förändrar effekten av smak och nikotin i prillor. Genom att använda små växtfiberbaserade pärlor istället för pulver skapar VOLT Pearls en annorlunda känsla under läppen. Efter att pärlorna formats i tillverkningsprocessen tillsätts smak och nikotin, vilket bildar ett lager runt pärlorna.

Det som skiljer VOLT Pearls Technology™ från traditionella nikotinpåsar är det faktum att smak, nikotin och fyllnadsmedel integreras vid olika tillfällen. Vid tillverkning av traditionella nikotinpåsar integreras alla ingredienser samtidigt, men med VOLT Pearls Technology™ tillsätts smaken och nikotinet i ett senare skede som ett yttre lager runt pärlorna.

VOLT Pearls – smaker

VOLT Pearls erbjuder en rad olika sorters smaksatt vitt snus:

Nikotinpåsar med mintsmak finns hos VOLT Pearls Smashed Ice, med dess kombination av mentol, mynta och eukalyptus. Och hos VOLT Pearls Midnight Mint som istället är mer koncentrerad på en mintsmak med toner av pepparmint och mentol.

Bärsmak finns hos VOLT Pearls Twisted Berry som har smak av röda bär, vanilj och mint. En annan sort med bärsmak är VOLT Pearls Wild Mess som har smak av hallon, svarta vinbärsblad, mullbär och tropisk frukt.