Nyheter
18 sep. 2023

­­Två nya XR-nikotinpåsar

Nu lanserar vi två nya och tobaksfria nikotinpåsar från varumärket XR. Men det är inte bara dessa två produkter som är nya. Även dosdesignen har uppdaterats för hela XR-familjen och två nya snusnyheter har släppts.

Fram till 1:a oktober finns dessa nyheter endast att köpa här på swedismatch.se, på niqo.com och i våra fysiska snusbutiker i Stockholm, Göteborg, Lund, Strömstad, Storlien och Charlottenberg. 

XR General Nikotinpåsar Slim Normal har en välbekant smak av bergamott med inslag av två andra citrusfrukter – lime och apelsin. Som komplement innehåller smaken även en ton av ingefära. Produkten har en normal nikotinhalt på 6,5 mg/portion och de slimmade påsarna är helvita och har ett fuktigt innehåll, men en torr yta. Detta ger en varaktig smak och låg rinnighet.

XR Göteborgs Rapé Nikotinpåsar Slim Normal har även den smak av bergamott. Tillsammans med bergamotten innehåller smakpaletten även lavendel och en ton av blåbär. De långsmala nikotinpåsarna har, precis som General-varianten, ett torrt yttre och ett fuktigt innehåll.

Läs mer och köp snus från XR här

Läs mer och köp XR Nikotinpåsar här