Nyheter
18 juni 2019

Rallarsnus: gästspel från förr

Efter drygt 10 års vila är Rallarsnus tillbaka genom serien Gästspel från förr. Rallarsnus lanserades 1976 som ett snus med en något annorlunda karaktär. I begränsad upplaga hittar du detta lättbakade snus som tillfälligt gästspelar i Swedish Match sortiment.

I serien Gästspel från förr väcker vi liv i historiska varumärken. Under 2018/2019 återlanserar vi gamla lössnusmärken för att låta nostalgiska snusare återigen få chansen att snusa ett varumärke de kommer ihåg, men inte snusat under lång tid. Vi har redan lanserat Mörkbrunt snus, och kommer efter Rallarsnus att lansera Svenskt Exportsnus. Alla med de karakteristiska egenskaperna från originalet.

Vi minns Rallarsnus som ett mörkt, rökigt och smakrikt lössnus som är lätt att baka. Tekniken för att producera snuset varierade genom åren och påverkade egenskaperna. Våra erfarna produktutvecklare har gjort sitt yttersta för att efterlikna originalet så gott det går.

Rallarsnus tillverkas och säljs i en begränsad upplaga, i ett begränsat antal butiker. Med start i slutet av april 2019 finns den tillgänglig här på vår e-handel och i våra Swedish Match Stores.