Nyheter
26 mars 2019

Onico Pure White

ONICO Pure White är ytterligare ett tillskott inom den tobaks- och nikotinfria ONICO-familjen. Den kommer i ett helvitt slimformat med smak av pepparmint som ger en kylande känsla under läppen.

Redan 2008 lanserades ONICO som ett tobaks- och nikotinfritt alternativ till snus. ONICO har tidigare lanserats i den klassiska torra white-prillan och white mini i tre olika smaker: lakrits, pepparmint och tobaksliknande smak.

ONICO Pure White är den senaste lanseringen och den första produkten i ONICO-familjen som kommer i ett helvitt slimformat, som håller sig vit före, under och efter användning. Det nya formatet gör dessutom att det får plats fler prillor – 26 stycken i varje dosa.

Slim Mint
Slimformatet erbjuder bättre passform än Swedish Matchs traditionella vita snusprodukter och smaken av pepparmint ger en kylande känsla under läppen som håller i sig.

Helvit
ONICO Pure White är en helvit produkt som håller sig vit före, under och efter användning. Det helvita formatet gör att prillan rinner mindre och håller sig torr längre, jämfört med den nuvarande ONICO white-prillan.

Köp ONICO Pure White här