Nyheter
28 apr. 2020

Nya ONE

Svenskarna har snusat sedan urminnes tider och idag består Sverige av över en miljon snusare som alla vet hur ett snus ska smaka. Att ta fram ett snus för dessa kräsna snusare är ingen lätt match. Våra konsumenter är alltid vår ledande inspiration och inte minst vid framtagandet av nya ONE, som innehåller flera förändringar.

I augusti 2017 lanserade vi General & Göteborgs Rapé One – och lyssnade då lite extra på snusaren och sportikonen Alexander Gustafsson i framtagandet av egenskaperna för de tre produkterna*. Nu, snart tre år senare, lanserar vi nya ONE. Nya ONE är skapad med svenska snusare och resultatet blev ett snus med kraftfull smak, välfyllda prillor och ett tunnare papper – en närmare snusupplevelse. Ett snus som fortfarande har sin grund i de traditionella snusvarumärkena General och Göteborgs Rapé, men där nutiden får ta mer plats. Ett snus där färgen på dosan inte bara är namnet på produkten, utan också ger en hint om varje produkts smak.

Nya ONE är en större prilla jämfört med tidigare ONE. Prillan är justerad för att ge en kraftfull smak genom ett tunnare papper.

ONE är svart, vit, blå, grön och gul.

LÄS MER & KÖP HÄR