Nyheter
16 maj 2018

Göteborgs Rapé Limited Edition 2018

Nu släpper vi en ny smak av Göteborgs Rapé, i en begränsad upplaga under sommaren. Göteborgs Rapé Limited Edition 2018 har sin grund i Rapés klassiska karaktär, men med en touch av svenska bär och med en högre nikotinstyrka.

Med 99 år på nacken är Göteborgs Rapé ett av våra äldsta snusvarumärken. Göteborgs Rapé är dock inte bara historia. Snuset har ofta använts för ny teknologi inom snustillverkningen och på 1990-talet blev Göteborgs Rapé det första snuset som packades i vita portioner, det format vi idag kallar för White. 

Sedan dess har flera variationer på snuset kommit och gått, och nu lanserar vi Göteborgs Rapé med smak av svenska bär. Känslan och storleken på White-prillan är den samma som i en vanlig dosa Göteborgs Rapé, men där den ljusa och kryddiga tobakskaraktären som kännetecknar Rapé adderas av blåbär samt aningen vanilj och citrus. Snuset har dessutom en något högre nikotinstyrka jämfört med originalet Göteborgs Rapé White Large. 

Med start 16 maj 2018 finns Göteborgs Rapé Limited Edition 2018 att köpa i våra Swedish Match Stores och här på vår e-handel. Från och med slutet av maj 2018 hittar du produkten i utvalda butiker över hela landet. 

Köp Göteborgs Rapé här