Nyheter
29 nov. 2018

General Kardus Winter 2018

General Kardus Winter 2018 är Swedish Match mest påkostade och genomarbetade snus. Årets vinterupplaga är en fortsättning på Gastronomy Series och följer i fotspåren på General Kardus Spring 2018. Vi fortsätter även vårt samarbete med krögaren Karl Ljung och glastillverkaren Orrefors. General Kardus Winter 2018 tillverkas i numrerad upplaga om 800 st. med 150 g snus i varje.

General Kardus Winter 2018 är resultatet av våra snuskreatörers arbete med att ta fram ett snus med särskilt framtagna egenskaper gällande smak och arom. General Kardus har funnits som ett årgångssnus i Swedish Match sortiment sedan 2015 och lanseras i en mycket begränsad upplaga varje år. 

Vinterns snus är inspirerat av Generals karaktäristiska smaker med tydliga inslag av bergamott och örtiga toner. Tobaken är noga utvald från Argentina, Sydafrika och Indien och går under beteckningen all lamina. Detta betyder att endast de finaste delarna av tobaken har använts.

General Kardus Winter 2018 tillverkas och säljs i en begränsad upplaga, i ett begränsat antal om 800 st här på vår e-handel och i våra Swedish Match Stores.