Nyheter
25 okt. 2019

Göteborgs Rapé Kardus Winter 2019

Nu är den här - årets Kardus! Göteborgs Rapé Kardus Winter 2019 är Swedish Match mest påkostade och genomarbetade snus. Årets vinterupplaga är en fortsättning på Gastronomy Series. 2019 markerar hundraårsjubileet av Göteborgs Rapé varför vi riktar strålkastarna lite extra mot just detta varumärke. Inte bara är årets Kardus från Göteborgs Rapé, även kocken Stefan Karlsson som vi samarbetar med har sin bas i Göteborg.

Göteborgs Rapé Kardus Winter 2019 är resultatet av våra snuskreatörers arbete med att ta fram ett snus med särskilt framtagna egenskaper gällande smak och arom. Kardus är ett årgångssnus som har tagits fram sedan 2015. Det är vårt mest exklusiva och genomarbetade snus med smaker inspirerade av den svenska floran, förpackat i munblåsta kärl från Orrefors.

Precis som tidigare år jobbar vi i år med Gastronomy Series för årets Kardus. Temat för årets Kardus är Göteborg och vad passar då bättre än en göteborgskock som tillsammans med vår Master Blender Lars Öberg varit med och tagit fram smakerna på årets Göteborgs Rapé Kardus Winter. Ledorden har varit redigt och rejält i framställningen av årets Kardus. Tobaken är av mellanmörk karaktär med inslag av barrskog, örter, lavendel och torkad frukt. Alla ingredienser som gör Göteborgs Rapé Kardus Winter till vad det är.

Göteborgs Rapé Kardus Winter 2019 tillverkas och säljs i en begränsad upplaga, i ett begränsat antal om 1050 st här på vår e-handel och i våra Swedish Match Stores.