Nyheter
2 okt. 2023

General Negroni Limited Edition

Produkterna tog slut i lager 2024-02-16.

Se resten av sortimentet från General här

Måndag den 2 oktober lanserar vi på Swedish Match två nyheter från General. General Negroni White Portion Limited Edition och General Negroni Original Portion Limited Edition.

Tobakskaraktären är ljus, kryddig och lite bitter och båda snussorterna har en smak av enbär, körsbär, pomerans, grapefrukt och malört – precis som drinken med samma namn. Prillorna är av formatet large och både General Negroni White Portion och General Negroni Original Portion har en normal nikotinhalt.

Skillnaden mellan produkterna är typen på portionerna, och därmed fukthalten. General Negroni White Portion är torrare och General Negroni Original Portion är fuktigare. Båda sorterna erbjuder dock en snabb och varaktig smakrelease.

Nyheterna säljs som styckdosor, 5-pack, 10-pack, 30-pack och 50-pack. Du köper enkelt produkterna här på hemsidan eller i Swedish Match fysiska butiker runt om i landet. Priserna för varje packstorlek är följande:

  • Dosa: 52 kr
  • 5-pack: 255 kr
  • 10-pack: 489 kr
  • 30-pack: 1426 kr
  • 50-pack: 2330 kr

Du hittar även ett mixpaket, med båda varianterna, på hemsidan. Då får du en dosa av General Negroni White Portion Limited Edition och en dosa General Negroni Original Portion Limited Edition för 95 kr.