Nyheter
14 aug. 2017

General & Göteborgs Rapé One

För oss är alltid målet att skapa snus med just de egenskaper som snusare efterfrågar. I detta fall har vi valt att lyssna lite extra på en av Sveriges en miljon snusare. För många är han mest känd från sportvärlden, men vi känner framförallt Alexander Gustafsson som snusare och en person som delar vår passion för det svenska snuset.

För att ta fram ett snus med de egenskaper som Alexander efterfrågade gick vi tillbaka till ritbordet. Varje enskilt steg i tillverkningsprocessen granskades - valet av tobak, dess ursprung, förädlingen till en utvald snusblandning och hur prillan slutligen paketerades.

Resultatet blev tre nya produkter i två av våra mest karaktäristiska smaker – General One White, General One Portion och Göteborgs Rapé One White. Utvecklade av Swedish Match tillsammans med snusaren Alexander Gustafsson. Starka prillor som samtidigt är mjuka och smakrika.

Med start 14 augusti 2017 finns General & Göteborgs Rapé One att köpa i utvalda butiker, våra Swedish Match Stores och här på vår e-handel. I början av september hittar du produkterna i butiker över hela landet. 

Köp & läs mer här