Nyheter
4 sep. 2017

G.3 Wire Super Strong

Nu lanserar vi G.3 WIRE, det senaste tillskottet i vår Super Strong-serie. Snuset har samma prilla och styrka som G.3 VOLT, men med en nischad smak av röda bär och tropiska frukter. Prillans format i kombination med smaken gör G.3 WIRE till ett kraftfullt snus, även för den vana starksnusaren.  

Under våren 2017 lanserade vi G.3 VOLT, det första snuset i vår nya Super Strong-serie som representerar de allra starkaste produkterna i Swedish Match snussortiment. Precis som G.3 VOLT är nya G.3 WIRE av vårt diskreta format Slim White Dry, med samma passform som våra vanliga G.3-prillor men med 20% lägre rinnighet.

Med smak av röda bär och tropiska frukter, i kombination med 30% mer nikotin och 20% lägre rinnighet än G.3 Extra Strong skapar snuset en långvarig burning effect, en pikant och bitande känsla under läppen. Precis som allt snus från Swedish Match uppfyller G.3 WIRE de hårda kvalitetskraven som ställs genom vår kvalitetsstandard GOTHIATEK.

G.3 WIRE Super Strong finns från och med början av september 2017 till försäljning främst på den norska marknaden. I Sverige säljs G.3 WIRE Super Strong i utvalda butiker, våra Swedish Match Stores och här på vår e-handel. 

Köp G.3 WIRE här