Snuskalender – Adventskalender med tobaksfritt snus

Här finner du årets snuskalender med snus utan tobak, med andra ord nikotinpåsar. Varje dag fram till 24 december får du öppna en ”lucka” och ta reda på vilken smak på dosa som döljer sig. Swedish Match julkalender kommer endast i begränsad upplaga, vilket betyder att när lagret är slut så kommer kalendern inte in förrän nästa år. Hos Swedish Match får du alltid fri frakt och snabba leveranser.  

Visa mer
Utvalda kategorier
ZYN Mini Mixpaket
Original Mixpaket
Mini Wet Mixpaket
Zyn Slim Mixpaket
Lössnus Mixpaket
Lös Mixpaket No 2
White Mixpaket
Lös Mixpaket No 1
VOLT Mini Mixpaket
Swave Mixpaket
XR White Mixpaket
VOLT Slim Mixpaket
Onico Mixpaket
AKKA Mixpaket
Lila Mixpaket
Qvitt Mixpaket
Drink Mixpaket
Citrus Mixpaket
Original Mixpaket
Frukt Mixpaket
ONE Mixpaket
Styrka:
Visar 44 av 44 produkter

Vad får du i vår snuskalender utan tobak?

Den tobaksfria snuskalendern innehåller nikotinpåsar från ZYN, VOLT och Swave. I snuskalendern utan tobak får du 24 snusdosor med 24 olika smaker på tobaksfritt snus. Julkalenderns ”luckor” är i form av små tygpåsar med siffrorna 1–24 och innehåller en dosa var. Snusdosorna innehåller minst 20 portionspåsar, med andra ord är dosorna i fullstorlek. De små påsarna kan antingen ligga kvar i den större tomtesäcken eller så kan de hängas i granen. Från 1 december fram till 24 december får du leta upp tygpåsen med dagens datum och ta reda på vilken smak som döljer sig där i. Smaker som finns i snuskalendern är allt ifrån mint, citrus och frukt, till lakrits, kaffe, viol och kryddiga smaker.

Adventskalender med snus utan tobak i flera styrkor

Adventskalenderns dosor kan ha allt ifrån 1 till 5 prickar, vilket motsvarar styrkorna Low, Normal, Strong, Extra Strong och Super Strong. I vår adventskalender får du alltså en bred variation av styrkor med olika nikotinhalter. Det tobaksfria snusets nikotinhalt är andelen nikotin per porton, vilket beräknas genom att ta nikotinmängden i relation till prillans vikt.

Julkalender med tobaksfritt snus i olika format

Julkalendern med tobaksfritt snus innehåller flera olika format, såsom Slim, Mini och Pearls. Slimformatet erbjuder alla varumärken och som man hör på namnet är det en långsmal prilla. Miniformatet är en mindre prilla som både finns som torr variant och som fuktigare variant. Pearls är ett slags slimformat vars innehåll är format som små pärlor istället för att innehåller är i pulverform.

Köp din snuskalender med nikotinpåsar hos Swedish Match

Se till att köpa din snuskalender med nikotinpåsar hos oss innan den tar slut. Julkalendern lanseras vanligtvis omkring början av november och kommer endast i begränsad upplaga. När den väl är slut får du vänta tills den lanseras kommande år. Vid beställning av snus eller andra produkter hos oss får du alltid snabba leveranser på 0–3 dagar med fri frakt. Om hemleverans är tillgängligt för ditt postnummer är även det gratis, vilket gör att du slipper bära detta lite större paket hem från ett ombud. Priset för Swedish Match Julkalender 2022 var 599 kr, vilket betyder att styckpriset per dosa blir ca 25 kr.